Fikse ❤️ steinsprut i din Wolseley Fourteen?

Wolseley Fourteen: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Wolseley Fourteen! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Wolseley Fourteen for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Wolseley Fourteen

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Wolseley Fourteen.

Fikse steinsprut i ruta på din Wolseley Fourteen? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Wolseley Fourteen ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Wolseley Fourteen.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Wolseley Fourteen?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Wolseley Fourteen kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Wolseley Fourteen

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Wolseley Fourteen. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Wolseley Fourteen.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Wolseley Fourteen hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Wolseley Fourteen

Ta kontakt nå!