Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Volkswagen Polo Playa?

Volkswagen Polo Playa: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Volkswagen Polo Playa! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Polo Playa for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Volkswagen Polo Playa

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har  i forbindelse med steinsprut i frontruta på Volkswagen Polo Playa.

Reparere steinsprut i ruta på din Volkswagen Polo Playa? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Volkswagen Polo Playa ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt av papirarbeid  i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Volkswagen Polo Playa for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Volkswagen Polo Playa?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Volkswagen Polo Playa kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Volkswagen Polo Playa

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Polo Playa. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Volkswagen Polo Playa.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Volkswagen Polo Playa hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Volkswagen Polo Playa

Ta kontakt nå!