Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B8

Volkswagen Passat B8: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B8! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Volkswagen Passat B8 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Volkswagen Passat B8

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Volkswagen Passat B8.

Reparere steinsprut i ruta på din Volkswagen Passat B8? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B8 ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B8.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Volkswagen Passat B8?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Volkswagen Passat B8 kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Volkswagen Passat B8

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Passat B8. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Volkswagen Passat B8.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Volkswagen Passat B8 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Volkswagen Passat B8

Ta kontakt nå!