Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B5

Volkswagen Passat B5: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Volkswagen Passat B5! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Volkswagen Passat B5 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Volkswagen Passat B5

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Volkswagen Passat B5.

Reparere steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B5? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Volkswagen Passat B5 ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Volkswagen Passat B5 for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Volkswagen Passat B5?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Volkswagen Passat B5 kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Volkswagen Passat B5

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Passat B5. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Volkswagen Passat B5.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Volkswagen Passat B5 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Volkswagen Passat B5

Ta kontakt nå!