Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf? Bilglass1 hjelper deg!

Volkswagen Oettinger Golf: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Volkswagen Oettinger Golf

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Volkswagen Oettinger Golf.

Fikse steinsprut i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Volkswagen Oettinger Golf ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Volkswagen Oettinger Golf?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Volkswagen Oettinger Golf

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Oettinger Golf. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Volkswagen Oettinger Golf.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Volkswagen Oettinger Golf hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Volkswagen Oettinger Golf

Ta kontakt nå!