Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Volkswagen Magellan? Vi hjelper deg!

Volkswagen Magellan: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Volkswagen Magellan! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Magellan for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Volkswagen Magellan

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Volkswagen Magellan.

Reparere steinsprut i ruta på din Volkswagen Magellan? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Volkswagen Magellan ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Volkswagen Magellan for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Volkswagen Magellan?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Volkswagen Magellan kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Volkswagen Magellan

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Magellan. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Volkswagen Magellan.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Volkswagen Magellan hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Volkswagen Magellan

Ta kontakt nå!