Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Volkswagen Golf MK7?

Volkswagen Golf MK7: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Volkswagen Golf MK7! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Volkswagen Golf MK7 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Volkswagen Golf MK7

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Volkswagen Golf MK7.

Reparere steinsprut i ruta på din Volkswagen Golf MK7? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Volkswagen Golf MK7 ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Volkswagen Golf MK7 for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Volkswagen Golf MK7?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Volkswagen Golf MK7 kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Volkswagen Golf MK7

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Volkswagen Golf MK7. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Volkswagen Golf MK7.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Volkswagen Golf MK7 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Volkswagen Golf MK7

Ta kontakt nå!