Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Triumph Mayflower? Vi hjelper deg!

Triumph Mayflower: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Triumph Mayflower! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Triumph Mayflower for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Triumph Mayflower

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Triumph Mayflower.

Fikse steinsprut i frontruta på din Triumph Mayflower? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Triumph Mayflower ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Triumph Mayflower for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Triumph Mayflower?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Triumph Mayflower kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Triumph Mayflower

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Triumph Mayflower. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Triumph Mayflower.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Triumph Mayflower hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Triumph Mayflower

Ta kontakt nå!