Fikse ❤️ steinsprut i din Toyota Yaris Verso?

Toyota Yaris Verso: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Toyota Yaris Verso! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Toyota Yaris Verso for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Toyota Yaris Verso

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Toyota Yaris Verso.

Reparere steinsprut i ruta på din Toyota Yaris Verso? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Toyota Yaris Verso ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Toyota Yaris Verso.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Toyota Yaris Verso?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Toyota Yaris Verso kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Toyota Yaris Verso

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Toyota Yaris Verso. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Toyota Yaris Verso.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Toyota Yaris Verso hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Toyota Yaris Verso

Ta kontakt nå!