Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Tesla Motors Roadster

Tesla Motors Roadster: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Tesla Motors Roadster! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Tesla Motors Roadster for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Tesla Motors Roadster

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Tesla Motors Roadster.

Reparere steinsprut i frontruta på din Tesla Motors Roadster? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Tesla Motors Roadster ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Tesla Motors Roadster for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Tesla Motors Roadster?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Tesla Motors Roadster kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Tesla Motors Roadster

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Tesla Motors Roadster. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Tesla Motors Roadster.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Tesla Motors Roadster hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Tesla Motors Roadster

Ta kontakt nå!