Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Talbot Sunbeam-Lotus?

Talbot Sunbeam-Lotus: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Talbot Sunbeam-Lotus! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Talbot Sunbeam-Lotus for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Talbot Sunbeam-Lotus

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Talbot Sunbeam-Lotus.

Fikse steinsprut i ruta på din Talbot Sunbeam-Lotus? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Talbot Sunbeam-Lotus ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Talbot Sunbeam-Lotus.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Talbot Sunbeam-Lotus?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Talbot Sunbeam-Lotus kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Talbot Sunbeam-Lotus

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Talbot Sunbeam-Lotus. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Talbot Sunbeam-Lotus.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Talbot Sunbeam-Lotus hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Talbot Sunbeam-Lotus

Ta kontakt nå!