Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Suzuki Grand Vitara? Bilglass1 hjelper deg!

Suzuki Grand Vitara: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Suzuki Grand Vitara! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Suzuki Grand Vitara for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Suzuki Grand Vitara

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Suzuki Grand Vitara.

Fikse steinsprut i ruta på din Suzuki Grand Vitara? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Suzuki Grand Vitara ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Suzuki Grand Vitara for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Suzuki Grand Vitara?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Suzuki Grand Vitara kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Suzuki Grand Vitara

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Suzuki Grand Vitara. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Suzuki Grand Vitara.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Suzuki Grand Vitara hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Suzuki Grand Vitara

Ta kontakt nå!