Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive

Smart Forfour Electric Drive: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Smart Forfour Electric Drive

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Smart Forfour Electric Drive.

Reparere steinsprut i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Smart Forfour Electric Drive ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Smart Forfour Electric Drive?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Smart Forfour Electric Drive

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Smart Forfour Electric Drive.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Smart Forfour Electric Drive hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Smart Forfour Electric Drive

Ta kontakt nå!