Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Ram Promaster City Tradesman? Bilglass1 hjelper deg!

Ram Promaster City Tradesman: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Ram Promaster City Tradesman! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Ram Promaster City Tradesman for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Ram Promaster City Tradesman

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har angående steinsprut i vinduet foran på Ram Promaster City Tradesman.

Fikse steinsprut i ruta på din Ram Promaster City Tradesman? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Ram Promaster City Tradesman ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Ram Promaster City Tradesman for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Ram Promaster City Tradesman?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Ram Promaster City Tradesman kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Ram Promaster City Tradesman

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Ram Promaster City Tradesman. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Ram Promaster City Tradesman.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Ram Promaster City Tradesman hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Ram Promaster City Tradesman

Ta kontakt nå!