Fikse ❤️ steinsprut i din Ram 1500 Classic Warlock?

Ram 1500 Classic Warlock: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Ram 1500 Classic Warlock

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Ram 1500 Classic Warlock.

Reparere steinsprut i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Ram 1500 Classic Warlock ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Ram 1500 Classic Warlock?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Ram 1500 Classic Warlock

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Ram 1500 Classic Warlock.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Ram 1500 Classic Warlock hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Ram 1500 Classic Warlock

Ta kontakt nå!