Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Prince Skyline Sports BLRA?

Prince Skyline Sports BLRA: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Prince Skyline Sports BLRA! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Prince Skyline Sports BLRA for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Prince Skyline Sports BLRA

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Prince Skyline Sports BLRA.

Reparere steinsprut i ruta på din Prince Skyline Sports BLRA? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Prince Skyline Sports BLRA ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Prince Skyline Sports BLRA for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Prince Skyline Sports BLRA?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Prince Skyline Sports BLRA kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Prince Skyline Sports BLRA

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Prince Skyline Sports BLRA. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Prince Skyline Sports BLRA.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Prince Skyline Sports BLRA hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Prince Skyline Sports BLRA

Ta kontakt nå!