Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Porsche RS Spyder? Bilglass1 hjelper deg!

Porsche RS Spyder: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Porsche RS Spyder! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Porsche RS Spyder for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Porsche RS Spyder

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Porsche RS Spyder.

Fikse steinsprut i frontruta på din Porsche RS Spyder? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Porsche RS Spyder ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Porsche RS Spyder.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Porsche RS Spyder?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Porsche RS Spyder kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Porsche RS Spyder

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Porsche RS Spyder. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Porsche RS Spyder.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Porsche RS Spyder hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Porsche RS Spyder

Ta kontakt nå!