Fikse ❤️ steinsprut i din Pontiac Star Chief?

Pontiac Star Chief: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Pontiac Star Chief! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Pontiac Star Chief for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Pontiac Star Chief

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Pontiac Star Chief.

Fikse steinsprut i ruta på din Pontiac Star Chief? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Pontiac Star Chief ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Pontiac Star Chief for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Pontiac Star Chief?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Pontiac Star Chief kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Pontiac Star Chief

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Pontiac Star Chief. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Pontiac Star Chief.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Pontiac Star Chief hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Pontiac Star Chief

Ta kontakt nå!