Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Packard 22nd Series? Vi hjelper deg!

Packard 22nd Series: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Packard 22nd Series! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Packard 22nd Series for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Packard 22nd Series

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Packard 22nd Series.

Fikse steinsprut i ruta på din Packard 22nd Series? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Packard 22nd Series ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Packard 22nd Series for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Packard 22nd Series?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Packard 22nd Series kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Packard 22nd Series

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Packard 22nd Series. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Packard 22nd Series.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Packard 22nd Series hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Packard 22nd Series

Ta kontakt nå!