Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Packard 21st Super Clipper Touring?

Packard 21st Super Clipper Touring: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Packard 21st Super Clipper Touring! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Packard 21st Super Clipper Touring for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Packard 21st Super Clipper Touring

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Packard 21st Super Clipper Touring.

Fikse steinsprut i frontruta på din Packard 21st Super Clipper Touring? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Packard 21st Super Clipper Touring ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Packard 21st Super Clipper Touring.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Packard 21st Super Clipper Touring?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Packard 21st Super Clipper Touring kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Packard 21st Super Clipper Touring

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Packard 21st Super Clipper Touring. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Packard 21st Super Clipper Touring.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Packard 21st Super Clipper Touring hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Packard 21st Super Clipper Touring

Ta kontakt nå!