Fikse ❤️ steinsprut i din Opel Vectra Caravan?

Opel Vectra Caravan: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Opel Vectra Caravan! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Opel Vectra Caravan for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Opel Vectra Caravan

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Opel Vectra Caravan.

Reparere steinsprut i frontruta på din Opel Vectra Caravan? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Opel Vectra Caravan ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Opel Vectra Caravan for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Opel Vectra Caravan?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Opel Vectra Caravan kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Opel Vectra Caravan

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Opel Vectra Caravan. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Opel Vectra Caravan.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Opel Vectra Caravan hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Opel Vectra Caravan

Ta kontakt nå!