Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Olds Mobile Series 70?

Olds Mobile Series 70: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Olds Mobile Series 70! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Olds Mobile Series 70 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Olds Mobile Series 70

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Olds Mobile Series 70.

Fikse steinsprut i frontruta på din Olds Mobile Series 70? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Olds Mobile Series 70 ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Olds Mobile Series 70.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Olds Mobile Series 70?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Olds Mobile Series 70 kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Olds Mobile Series 70

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Olds Mobile Series 70. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Olds Mobile Series 70.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Olds Mobile Series 70 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Olds Mobile Series 70

Ta kontakt nå!