Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser? Vi hjelper deg!

Olds Mobile Cutlass Cruiser: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Olds Mobile Cutlass Cruiser

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Olds Mobile Cutlass Cruiser.

Reparere steinsprut i ruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Olds Mobile Cutlass Cruiser ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Olds Mobile Cutlass Cruiser?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Olds Mobile Cutlass Cruiser

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Olds Mobile Cutlass Cruiser.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Olds Mobile Cutlass Cruiser hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Olds Mobile Cutlass Cruiser

Ta kontakt nå!