Fikse ❤️ steinsprut i din Mustang Convertible?

Mustang Convertible: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mustang Convertible! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mustang Convertible for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mustang Convertible

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Mustang Convertible.

Reparere steinsprut i frontruta på din Mustang Convertible? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Mustang Convertible ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mustang Convertible for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mustang Convertible?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mustang Convertible kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mustang Convertible

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mustang Convertible. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Mustang Convertible.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mustang Convertible hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mustang Convertible

Ta kontakt nå!