Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Morris Oxford Traveller

Morris Oxford Traveller: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Morris Oxford Traveller! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Morris Oxford Traveller for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Morris Oxford Traveller

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Morris Oxford Traveller.

Reparere steinsprut i frontruta på din Morris Oxford Traveller? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Morris Oxford Traveller ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Morris Oxford Traveller.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Morris Oxford Traveller?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Morris Oxford Traveller kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Morris Oxford Traveller

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Morris Oxford Traveller. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Morris Oxford Traveller.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Morris Oxford Traveller hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Morris Oxford Traveller

Ta kontakt nå!