Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Morris Austin 1800

Morris Austin 1800: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Morris Austin 1800! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Morris Austin 1800 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Morris Austin 1800

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Morris Austin 1800.

Reparere steinsprut i frontruta på din Morris Austin 1800? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Morris Austin 1800 ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Morris Austin 1800.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Morris Austin 1800?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Morris Austin 1800 kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Morris Austin 1800

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Morris Austin 1800. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Morris Austin 1800.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Morris Austin 1800 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Morris Austin 1800

Ta kontakt nå!