Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Warrior

Mitsubishi Warrior: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Warrior! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Warrior for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mitsubishi Warrior

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mitsubishi Warrior.

Fikse steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Warrior? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Warrior ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Warrior.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mitsubishi Warrior?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mitsubishi Warrior kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mitsubishi Warrior

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Warrior. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mitsubishi Warrior.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mitsubishi Warrior hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mitsubishi Warrior

Ta kontakt nå!