Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO

Mitsubishi Galant FTO: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Mitsubishi Galant FTO for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mitsubishi Galant FTO

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Mitsubishi Galant FTO.

Fikse steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mitsubishi Galant FTO?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mitsubishi Galant FTO

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Mitsubishi Galant FTO.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Mitsubishi Galant FTO hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mitsubishi Galant FTO

Ta kontakt nå!