Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon

Mitsubishi Eagle Talon: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mitsubishi Eagle Talon

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mitsubishi Eagle Talon.

Reparere steinsprut i ruta på din Mitsubishi Eagle Talon? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mitsubishi Eagle Talon?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mitsubishi Eagle Talon

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Mitsubishi Eagle Talon.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mitsubishi Eagle Talon hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mitsubishi Eagle Talon

Ta kontakt nå!