Fikse ❤️ steinsprut i din Mitsubishi Colt CZC?

Mitsubishi Colt CZC: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mitsubishi Colt CZC! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mitsubishi Colt CZC

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Mitsubishi Colt CZC.

Fikse steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mitsubishi Colt CZC?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mitsubishi Colt CZC

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Mitsubishi Colt CZC.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mitsubishi Colt CZC hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mitsubishi Colt CZC

Ta kontakt nå!