Fikse ❤️ steinsprut i din Mitsubishi Colt 800?

Mitsubishi Colt 800: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mitsubishi Colt 800! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Colt 800 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mitsubishi Colt 800

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Mitsubishi Colt 800.

Reparere steinsprut i frontruta på din Mitsubishi Colt 800? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Mitsubishi Colt 800 ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Mitsubishi Colt 800 for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mitsubishi Colt 800?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mitsubishi Colt 800 kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mitsubishi Colt 800

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mitsubishi Colt 800. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mitsubishi Colt 800.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Mitsubishi Colt 800 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mitsubishi Colt 800

Ta kontakt nå!