Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Micro Vett Electric 500?

Micro Vett Electric 500: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Micro Vett Electric 500! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Micro Vett Electric 500 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Micro Vett Electric 500

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Micro Vett Electric 500.

Fikse steinsprut i frontruta på din Micro Vett Electric 500? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Micro Vett Electric 500 ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Micro Vett Electric 500 for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Micro Vett Electric 500?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Micro Vett Electric 500 kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Micro Vett Electric 500

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Micro Vett Electric 500. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Micro Vett Electric 500.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Micro Vett Electric 500 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Micro Vett Electric 500

Ta kontakt nå!