Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Mercedes-Benz W143?

Mercedes-Benz W143: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz W143! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Mercedes-Benz W143 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz W143

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mercedes-Benz W143.

Reparere steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz W143? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Mercedes-Benz W143 ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Mercedes-Benz W143.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz W143?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz W143 kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz W143

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz W143. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Mercedes-Benz W143.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz W143 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz W143

Ta kontakt nå!