Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen

Mercedes-Benz Trofenwagen: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz Trofenwagen

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har angående steinsprut i vinduet foran på Mercedes-Benz Trofenwagen.

Reparere steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz Trofenwagen?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz Trofenwagen

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz Trofenwagen. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mercedes-Benz Trofenwagen.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz Trofenwagen hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz Trofenwagen

Ta kontakt nå!