Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz S Class? Bilglass1 hjelper deg!

Mercedes-Benz S Class: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz S Class! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz S Class for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz S Class

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Mercedes-Benz S Class.

Fikse steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz S Class? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

  • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

    Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Mercedes-Benz S Class ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Mercedes-Benz S Class for deg.

  • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz S Class?

    Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz S Class kan repareres eller om den må skiftes

  • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz S Class

    Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz S Class. Lagre bildet på telefonen.

    Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

    Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mercedes-Benz S Class.

    Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

  • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz S Class hos dere?

    Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz S Class

Ta kontakt nå!