Fikse ❤️ steinsprut i din Mercedes-Benz S 320 Cdi?

Mercedes-Benz S 320 Cdi: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz S 320 Cdi

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mercedes-Benz S 320 Cdi.

Reparere steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz S 320 Cdi?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz S 320 Cdi

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Mercedes-Benz S 320 Cdi.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz S 320 Cdi hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz S 320 Cdi

Ta kontakt nå!