Fikse ❤️ steinsprut i din Mercedes-Benz GLS Maybach?

Mercedes-Benz GLS Maybach: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz GLS Maybach! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz GLS Maybach for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz GLS Maybach

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har angående steinsprut i vinduet foran på Mercedes-Benz GLS Maybach.

Reparere steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz GLS Maybach? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Mercedes-Benz GLS Maybach ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz GLS Maybach.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz GLS Maybach?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz GLS Maybach kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz GLS Maybach

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz GLS Maybach. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mercedes-Benz GLS Maybach.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz GLS Maybach hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz GLS Maybach

Ta kontakt nå!