Fikse ❤️ steinsprut i din Mercedes-Benz GLE Class?

Mercedes-Benz GLE Class: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz GLE Class! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz GLE Class for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz GLE Class

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mercedes-Benz GLE Class.

Reparere steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz GLE Class? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Mercedes-Benz GLE Class ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz GLE Class for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz GLE Class?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz GLE Class kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz GLE Class

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz GLE Class. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mercedes-Benz GLE Class.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz GLE Class hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz GLE Class

Ta kontakt nå!