Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz EQV

Mercedes-Benz EQV: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz EQV! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Mercedes-Benz EQV for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz EQV

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mercedes-Benz EQV.

Fikse steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz EQV? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Mercedes-Benz EQV ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz EQV for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz EQV?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz EQV kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz EQV

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz EQV. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Mercedes-Benz EQV.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz EQV hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz EQV

Ta kontakt nå!