Fikse ❤️ steinsprut i din Mercedes-Benz C300 Luxury?

Mercedes-Benz C300 Luxury: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes-Benz C300 Luxury

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Mercedes-Benz C300 Luxury.

Reparere steinsprut i frontruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Mercedes-Benz C300 Luxury ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes-Benz C300 Luxury?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes-Benz C300 Luxury

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Mercedes-Benz C300 Luxury.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes-Benz C300 Luxury hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes-Benz C300 Luxury

Ta kontakt nå!