Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Mercedes Amg GT R? Vi hjelper deg!

Mercedes Amg GT R: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Mercedes Amg GT R! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes Amg GT R for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Mercedes Amg GT R

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Mercedes Amg GT R.

Fikse steinsprut i frontruta på din Mercedes Amg GT R? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Mercedes Amg GT R ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Mercedes Amg GT R for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Mercedes Amg GT R?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Mercedes Amg GT R kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Mercedes Amg GT R

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Mercedes Amg GT R. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Mercedes Amg GT R.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Mercedes Amg GT R hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Mercedes Amg GT R

Ta kontakt nå!