Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Land Rover Defender 90? Bilglass1 hjelper deg!

Land Rover Defender 90: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Land Rover Defender 90! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Land Rover Defender 90 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Land Rover Defender 90

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Land Rover Defender 90.

Reparere steinsprut i ruta på din Land Rover Defender 90? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Land Rover Defender 90 ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Land Rover Defender 90.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Land Rover Defender 90?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Land Rover Defender 90 kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Land Rover Defender 90

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Land Rover Defender 90. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Land Rover Defender 90.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Land Rover Defender 90 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Land Rover Defender 90

Ta kontakt nå!