Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Lancia Beta Torpedo?

Lancia Beta Torpedo: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Lancia Beta Torpedo! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Lancia Beta Torpedo for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Lancia Beta Torpedo

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Lancia Beta Torpedo.

Fikse steinsprut i frontruta på din Lancia Beta Torpedo? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Lancia Beta Torpedo ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Lancia Beta Torpedo for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Lancia Beta Torpedo?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Lancia Beta Torpedo kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Lancia Beta Torpedo

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Lancia Beta Torpedo. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Lancia Beta Torpedo.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Lancia Beta Torpedo hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Lancia Beta Torpedo

Ta kontakt nå!