Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler Unlimited: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Jeep Wrangler Unlimited! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Jeep Wrangler Unlimited for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Jeep Wrangler Unlimited

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Jeep Wrangler Unlimited.

Reparere steinsprut i ruta på din Jeep Wrangler Unlimited? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Jeep Wrangler Unlimited ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Jeep Wrangler Unlimited?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Jeep Wrangler Unlimited

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Jeep Wrangler Unlimited hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Jeep Wrangler Unlimited

Ta kontakt nå!