Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara? Bilglass1 hjelper deg!

Jeep Wrangler Unlimited Sahara: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Jeep Wrangler Unlimited Sahara

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har angående steinsprut i frontruta på Jeep Wrangler Unlimited Sahara.

Reparere steinsprut i ruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Jeep Wrangler Unlimited Sahara ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Jeep Wrangler Unlimited Sahara?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Jeep Wrangler Unlimited Sahara

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Jeep Wrangler Unlimited Sahara.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Jeep Wrangler Unlimited Sahara hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Jeep Wrangler Unlimited Sahara

Ta kontakt nå!