Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Jeep Compass Trailhawk? Vi hjelper deg!

Jeep Compass Trailhawk: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Jeep Compass Trailhawk! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Jeep Compass Trailhawk for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Jeep Compass Trailhawk

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Jeep Compass Trailhawk.

Reparere steinsprut i ruta på din Jeep Compass Trailhawk? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Jeep Compass Trailhawk ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Jeep Compass Trailhawk.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Jeep Compass Trailhawk?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Jeep Compass Trailhawk kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Jeep Compass Trailhawk

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Jeep Compass Trailhawk. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Jeep Compass Trailhawk.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Jeep Compass Trailhawk hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Jeep Compass Trailhawk

Ta kontakt nå!