Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept

Jaguar XJ75 Platinum Concept: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Jaguar XJ75 Platinum Concept

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Jaguar XJ75 Platinum Concept.

Reparere steinsprut i ruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Jaguar XJ75 Platinum Concept?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Jaguar XJ75 Platinum Concept

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Jaguar XJ75 Platinum Concept. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Jaguar XJ75 Platinum Concept.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Jaguar XJ75 Platinum Concept hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Jaguar XJ75 Platinum Concept

Ta kontakt nå!