Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din INTERNATIONAL HARVESTER?

INTERNATIONAL HARVESTER: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din INTERNATIONAL HARVESTER! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din INTERNATIONAL HARVESTER for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin INTERNATIONAL HARVESTER

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på INTERNATIONAL HARVESTER.

Reparere steinsprut i ruta på din INTERNATIONAL HARVESTER? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en INTERNATIONAL HARVESTER ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din INTERNATIONAL HARVESTER.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min INTERNATIONAL HARVESTER?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din INTERNATIONAL HARVESTER kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din INTERNATIONAL HARVESTER

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din INTERNATIONAL HARVESTER. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din INTERNATIONAL HARVESTER.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min INTERNATIONAL HARVESTER hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din INTERNATIONAL HARVESTER

Ta kontakt nå!