Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din International Harvester GMS?

International Harvester GMS: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din International Harvester GMS! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din International Harvester GMS for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin International Harvester GMS

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på International Harvester GMS.

Fikse steinsprut i frontruta på din International Harvester GMS? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en International Harvester GMS ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din International Harvester GMS.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min International Harvester GMS?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din International Harvester GMS kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din International Harvester GMS

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din International Harvester GMS. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din International Harvester GMS.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min International Harvester GMS hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din International Harvester GMS

Ta kontakt nå!