Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover

Infiniti FX35 AWD Crossover: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Infiniti FX35 AWD Crossover

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Infiniti FX35 AWD Crossover.

Reparere steinsprut i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Infiniti FX35 AWD Crossover?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Infiniti FX35 AWD Crossover

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Infiniti FX35 AWD Crossover.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Infiniti FX35 AWD Crossover hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Infiniti FX35 AWD Crossover

Ta kontakt nå!